Loading..

Pages

2017. július 1., szombat

DR TÓTH ZOLTÁN - Süt és főz a választási szakértő

Dr. Tóth Zoltán. (Photo by Tothzoltan.blog.hu.)
Dr. Tóth Zoltán.
(Photo by Tothzoltan.blog.hu.)
2015. január 19-én az Egyedi Kulináris Kommandó vendége DR. TÓTH ZOLTÁN közigazgatási szakember, választási szakértő volt - egy egészen más minőségében. 

A volt államtitkár legalább olyan akkurátusan, a fázisokat tudatosan szétválasztva, a lehetséges hibapontokat külön tárgyalva elemezte az orja leves elkészítésének fázisait, mint a most éppen aktuális népszavazás demokrácia-deficit pontjait.

A beszélgetés, aminek témája az orja levesen kívül még a pikáns csirkesaláta (természetesen egy csipetnyi chilivel), ...

a miskolci kocsonya és a rosé, valamint a száraz vörös bor dicsérete volt, ITT meghallgatható. 

MÉDIUM: Civil Rádió FM 98.
MŰSOR: Egyedi Kulináris Kommandó.
ADÁSIDŐ: Hétfőnként 18 órától.
SZERKESZTŐ-MŰSORVEZETŐ: Tóth Mónika.


DR TÓTH ZOLTÁN - Süt és főz a választási szakértő

Dr. Tóth Zoltán. (Photo by Tothzoltan.blog.hu.)
Dr. Tóth Zoltán.
(Photo by Tothzoltan.blog.hu.)
2015. január 19-én az Egyedi Kulináris Kommandó vendége DR. TÓTH ZOLTÁN közigazgatási szakember, választási szakértő volt - egy egészen más minőségében. 

A volt államtitkár legalább olyan akkurátusan, a fázisokat tudatosan szétválasztva, a lehetséges hibapontokat külön tárgyalva elemezte az orja leves elkészítésének fázisait, mint a most éppen aktuális népszavazás demokrácia-deficit pontjait.

A beszélgetés, aminek témája az orja levesen kívül még a pikáns csirkesaláta (természetesen egy csipetnyi chilivel), ...

a miskolci kocsonya és a rosé, valamint a száraz vörös bor dicsérete volt, ITT meghallgatható. 

MÉDIUM: Civil Rádió FM 98.
MŰSOR: Egyedi Kulináris Kommandó.
ADÁSIDŐ: Hétfőnként 18 órától.
SZERKESZTŐ-MŰSORVEZETŐ: Tóth Mónika.


Share This Article:

, , , , , ,

CONVERSATION

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Az HBC NEWS pillanatai: